Τηλ: +86 152 0161 9036

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

EN
Όλες οι κατηγορίες

Γρανάζια Bevel

Αρχική σελίδα>Προϊόν>Γρανάζια Bevel

Κοντινό γρανάζι υψηλής αντοχής με ίσια και σπειροειδή δόντια από κράμα χάλυβα σε κιβώτιο βαρέων καθηκόντων

Τόπος καταγωγής:

Επαρχία Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Αριθμός μοντέλου:

G-4

  • Περιγραφή
  • προδιαγραφές
  • Διαχείριση Αιτήσεων
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Περιγραφή

Γρήγορη λεπτομέρεια:
1. Ευθυτενής οδοντωτός τροχός με λοξότμηση / σπειροειδής οδοντωτός τροχός / οδοντωτός τροχός με λοξότμηση / οδοντωτός τροχός με λοξότμηση / σπειροειδής οδοντωτός τροχός / οδοντωτός τροχός / τροχός με λοξοτμήσεις

2. Χρησιμοποιείται στο σύστημα μετάδοσης ως κιβώτιο ταχυτήτων, μειωτής ταχύτητας κ.λπ.

3. Αναλογία ταχύτητας: 1 ~ 80

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

1

Τιμή:

Ανάλογα με τις προδιαγραφές

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ανθεκτικό στη σκουριά, ανθεκτικό στην υγρασία ή όπως απαιτείται

Χρόνος παράδοσης:

Ανάλογα με τη χώρα προορισμού

Προμήθεια Ικανότητα:

άφθονος

Τα γρανάζια λοξότμησης χρησιμοποιούνται για μετάδοση μεταξύ διασταυρούμενων αξόνων. Σε σύγκριση με τα κυλινδρικά γρανάζια, μπορεί να αλλάξει την κατεύθυνση της μετάδοσης. Οι τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν άξονα μετάδοσης κίνησης σε μηχανήματα εξόρυξης αυτοκινήτων, τρακτέρ και άνθρακα.

Ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εγκατάσταση ευθυγράμμιμων και ελικοειδών οδοντωτών οδοντωτών τροχών είναι σχετικά απλά. Είναι όμως θορυβώδεις και χρησιμοποιούνται για μετάδοση χαμηλής ταχύτητας (<5m/s). Η ισχύς μετάδοσης των οδοντωτών οδοντωτών τροχών μπορεί να φτάσει τα 400 kW και η περιφερειακή ταχύτητα πάνω από 5 m/s. Η μετάδοση των ελικοειδών λοξότροχων γραναζιών λειτουργεί ομαλά και η φέρουσα ικανότητα των γραναζιών είναι σχετικά υψηλότερη από την ευθεία οδοντωτή λοξότμηση. Ωστόσο, ελικοειδή οδοντωτά οδοντωτά γρανάζια είναι δύσκολο να κατασκευαστούν. Επομένως, οι εφαρμογές τους είναι μάλλον περιορισμένες.

Τα καμπύλα γρανάζια έχουν χαρακτηριστικά ομαλής μετάδοσης, χαμηλού θορύβου και ικανότητας μεταφοράς μεγάλου φορτίου. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε συνθήκες υψηλής ταχύτητας και βαρέως τύπου. Τα σπειροειδή δόντια είναι τυπικοί τύποι καμπυλών οδοντωτών οδοντωτών τροχών. Η ισχύς μετάδοσης του λοξότμητου οδοντωτού τροχού μπορεί να φτάσει τα 4000 kW και η περιφερειακή ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 40 m/s.

προδιαγραφές

Υλικό

Χάλυβας από κράμα υψηλής αντοχής, π.χ. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, κ.λπ.

Αναλογία ταχύτητας

1 80 ~

Ενότητα (mm)

1 20 ~

Διάμετρος βήματος (mm)

10 400 ~

Φινίρισμα δοντιών

Τυπική, υψηλής ακρίβειας

Τύπος δοντιού

Teethσια δόντια, σπειροειδή δόντια

Επιτρεπόμενη ροπή (Nm)

0 2200 ~

Διαχείριση Αιτήσεων

Μεταξύ των διαφόρων τύπων μηχανικών κιβωτίων, η αποδοτικότητα των σπειροειδών γραναζιών είναι η υψηλότερη, η οποία έχει μεγάλα οικονομικά οφέλη για διάφορα κιβώτια ταχυτήτων, ειδικά για κιβώτια υψηλής ισχύος και βαρέως τύπου. Ο χώρος που απαιτείται για τη μετάδοση της ίδιας ροπής είναι ο μικρότερος, μικρότερος από τη μετάδοση ιμάντα ή αλυσίδας. Εξάλλου, ο λόγος μετάδοσης των σπειροειδών γραναζιών είναι σταθερά σταθερός. Τα σπειροειδή λοξά γρανάζια λειτουργούν αξιόπιστα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τα σπειροειδή γρανάζια χρησιμοποιούνται ευρέως σε εγχώρια και ξένα πετροχημικά μηχανήματα πετρελαίου, μηχανήματα μηχανών, μηχανήματα μηχανημάτων, μηχανικά μηχανήματα, μεταλλουργικό εξοπλισμό, μηχανήματα έλασης χάλυβα, μηχανήματα εξόρυξης, μηχανήματα εξόρυξης άνθρακα, μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας, ναυπηγικά μηχανήματα, αεροδιαστημική, περονοφόρα ανυψωτικά , μειωτήρες, κατασκευή αεροσκαφών και πολλές άλλες βιομηχανίες.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

- δυνατότητα προσαρμογής των ευθείων δοντιών και των σπειροειδών οδοντωτών τροχών από σχέδια, τρισδιάστατα μοντέλα ή απλό μέρος.

- δυνατότητα μη τυποποιημένων ευθειών δοντιών και σπειροειδών οδοντωτών οδοντωτών τροχών.

- ακεραιότητα της διαδικασίας κατασκευής συμπεριλαμβανομένης της επιλογής υλικού, σφυρηλάτηση, λεπτή κατεργασία, λείανση, θερμική επεξεργασία και επιφανειακή επεξεργασία κ.λπ.

Ερώτηση