Τηλ: +86 152 0161 9036

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

EN
Όλες οι κατηγορίες

Ράφι εργαλείων

Αρχική σελίδα>Προϊόν>Εργαλείο κυλίνδρου>Ράφι εργαλείων

Υψηλής ακρίβειας Straight και Helical Gear Rack of Alloy Steel in Linear Drive and Heavy Duty Transmission Custom Available

Τόπος καταγωγής:

Επαρχία Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Αριθμός μοντέλου:

G-3

  • Περιγραφή
  • προδιαγραφές
  • Διαχείριση Αιτήσεων
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Περιγραφή

Γρήγορη λεπτομέρεια:
1. Ράφι/ εργαλεία ραφιών/ οδοντωτή μπάρα/ οδοντωτή σχάρα

2. Χρησιμοποιείται σε μηχανισμό συγχρονισμού, γραμμικούς οδηγούς, εργαλειομηχανές, χειριστή κ.λπ.

3. Διαθέσιμο: μήκος <= 2 μέτρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

1

Τιμή:

Ανάλογα με τις προδιαγραφές

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ανθεκτικό στη σκουριά, ανθεκτικό στην υγρασία ή όπως απαιτείται

Χρόνος παράδοσης:

Ανάλογα με τη χώρα προορισμού

Προμήθεια Ικανότητα:

άφθονος

Το ράφι γραναζιών είναι ένα ειδικό εργαλείο με δόντια κατανεμημένα σε σώμα σε σχήμα ράβδου. Είναι ίσο με ένα τμήμα της περιφέρειας ενός γραναζιού με άπειρη διάμετρο. Υπάρχουν πολλά δόντια ομοιόμορφα κατανεμημένα στη μία πλευρά, που μπλέκονται με γρανάζια, μετατρέπουν την περιστροφή σε γραμμική κίνηση ή μετατρέπουν την γραμμική κίνηση σε περιστροφή. Τα ράφια των γραναζιών χωρίζονται επίσης σε ράφια με στροφέα και ελικοειδή ράφια, τα οποία συνδυάζονται με οδοντωτά γρανάζια και ελικοειδή γρανάζια αντίστοιχα. Το προφίλ των δοντιών ενός ράφι γραναζιών είναι μια ευθεία γραμμή και όχι μια εμπλοκή (για την επιφάνεια των δοντιών, είναι μια επίπεδη επιφάνεια). Είναι ισοδύναμο με ένα άπειρο κυλινδρικό γρανάζι με την ακτίνα του κύκλου δείκτη.

προδιαγραφές

Υλικό

Χάλυβας από κράμα υψηλής αντοχής, π.χ. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, κ.λπ.

Ενότητα (mm)

0.5 10 ~

Συνολικό μήκος (mm)

100 2000 ~

Φινίρισμα δοντιών

Τυπική, υψηλής ακρίβειας

Τύπος δοντιού

Teethσια δόντια, ελικοειδή δόντια

Επιτρεπόμενη ροπή (Nm)

0 22000 ~

Διαχείριση Αιτήσεων

(1) Μηχανισμός συγχρονισμού. Ο μηχανισμός συγχρονισμού ενός ραφιού γραναζιών χρησιμοποιείται γενικά σε περίπτωση ισχύος συστοιχίας κυλίνδρου, ισχύς υδραυλικής συστοιχίας κυλίνδρων για να εξασφαλιστεί ο συγχρονισμός ισχύος και να αποτραπεί η καθυστέρηση και η ανομοιόμορφη κίνηση του μηχανισμού κίνησης που προκαλείται από χαμηλή ακρίβεια επεξεργασίας.

(2) Μετατροπή κατεύθυνσης κίνησης. Ένας μηχανισμός ραφιών και γραναζιών είναι μια προσέγγιση για τη μετατροπή της γραμμικής κίνησης σε κυκλική κίνηση. Σε πρακτικές εφαρμογές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κυλίνδρους αέρα και υδραυλικούς κυλίνδρους. Υπό κανονικές συνθήκες, η γραμμική κίνηση ενός ράφι γραναζιών μπορεί να εγκατασταθεί με γραμμικούς οδηγούς και ρυθμιστικά.

(3) Έξοδος κίνησης. Ένα ράφι γραναζιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως στοιχείο εξόδου κίνησης και μπορεί να εφαρμοστεί στο τελικό τελεστή ενός χειριστή και σε έναν κινητήριο μηχανισμό κίνησης πάνω και κάτω.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

- δυνατότητα προσαρμογής της σχάρας από σχέδια, τρισδιάστατα μοντέλα ή απλά μέρη.

- ικανότητα μη τυπικών οδοντωτών οδοντωτών τροχών κατασκευής ραφιών ταχυτήτων.

- ακεραιότητα της διαδικασίας κατασκευής συμπεριλαμβανομένης της επιλογής υλικού, σφυρηλάτηση, λεπτή κατεργασία, λείανση, θερμική επεξεργασία και επιφανειακή επεξεργασία κ.λπ.

Ερώτηση