Τηλ: +86 152 0161 9036

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

EN
Όλες οι κατηγορίες

Νεα

Αρχική σελίδα>Νεα

Ανάλυση ανάπτυξης της βιομηχανίας μειωτήρα εργαλείων στην Κίνα

Ώρα: 2021-07-26 Επισκέψεις: 68

   Διατηρώντας μερικά από τα πλεονεκτήματα κόστους, η βιομηχανία εργαλείων μετάδοσης πρέπει να βασίζεται σε νέα πλεονεκτήματα όπως η τεχνολογική πρόοδος, η βελτίωση της ποιότητας και η οικονομική αποδοτικότητα των προϊόντων για την επέκταση των εξαγωγών. Η βασική δύναμη που προωθεί την τεχνολογική πρόοδο, την καινοτομία και την ανάπτυξη του κλάδου είναι μη αναστρέψιμη. Αναμένεται ότι ολόκληρος ο κλάδος θα επιτύχει σταθερή ανάπτυξη με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης περίπου 30% κατά τη διαδικασία μετασχηματισμού και αναβάθμισης.

1. Ο μειωτής εργαλείων ενισχύει την επιταχυνόμενη ανάπτυξη της βιομηχανίας κατασκευής εξοπλισμού
   Ο μειωτήρας ταχυτήτων είναι ένα απαραίτητο βασικό συστατικό για την εφαρμογή της μηχανικής μετάδοσης στη βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού. Η ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας θα οδηγήσει τις επενδύσεις στην κατασκευή υποδομών και θα προωθήσει την ανάπτυξη της μεταλλουργίας, της ηλεκτρικής ενέργειας, των μηχανημάτων κατασκευής, των δομικών υλικών, της ενέργειας και άλλων βιομηχανιών. Αυτές οι βιομηχανίες προωθούν την επέκταση της ζήτησης για μειωτήρες εργαλείων.

   Προκειμένου να αλλάξει γρήγορα η οπισθοδρομική κατάσταση της εφαρμογής μείωσης της χώρας μου που περιορίζεται από τις ανεπτυγμένες χώρες, οι συνέπειες των εθνικών μακροοικονομικών πολιτικών θα συνεχίσουν να εμφανίζονται και η εγχώρια οικονομική ανάπτυξη θα παραμείνει ισχυρή. Η διεθνής αγορά επίσης θα ανακάμψει αργά και η οικονομία θα σταθεροποιηθεί σταδιακά.

   Επί του παρόντος, η ζήτηση για μειωτήρες ταχυτήτων είναι μεγάλη και το ποσοστό χρήσης της χωρητικότητας είναι σχετικά υψηλό. Η κερδοφορία των μεγάλων κατασκευαστών μειωτή έχει βελτιωθεί σημαντικά. Με την ανάπτυξη μειωτικών εργαλείων, η ζήτηση για μειωτήρες θα συνεχίσει να διατηρεί ταχεία ανάπτυξη και ο μέσος ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης στο μέλλον θα είναι πάνω από 20%.

2. Ανάλυση προοπτικών για μελλοντική ανάπτυξη και αναβάθμιση
   Οι κατάντη βιομηχανίες εφαρμογών του μειωτήρα περιλαμβάνουν κυρίως διάφορους τομείς της βιομηχανίας της εθνικής οικονομίας, όπως ανύψωση και μεταφορά, οικοδομικά υλικά τσιμέντου, βαριά εξόρυξη, μεταλλουργία, ηλεκτρική ενέργεια κ.

   Ο εξοπλισμός ανύψωσης και μεταφοράς είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη βιομηχανία για μειωτήρες ταχυτήτων. Η ταχύτητα ανάπτυξης αυτής της βιομηχανίας επηρεάζει άμεσα το ρυθμό ανάπτυξης της ζήτησης της αγοράς για μειωτικά. Αναμένεται ότι η βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού ανύψωσης και μεταφοράς στην Κίνα θα συνεχίσει να διατηρεί δυναμική ταχείας ανάπτυξης. Επωφελούμενοι από αυτό, η ζήτηση μειωτήρων θα οδηγηθεί επίσης αποτελεσματικά.

    Μετά από μια μακροπρόθεσμη εκτεταμένη επέκταση στη βιομηχανία χάλυβα, είναι επείγον να επιταχυνθεί η διαρθρωτική προσαρμογή και η βιομηχανική αναβάθμιση. Αυτή η προσαρμογή έφερε προκλήσεις στη βιομηχανία μεταλλουργικής βαριάς κατασκευής μηχανημάτων, ιδιαίτερα στη βιομηχανία κατασκευής εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, φέρνοντας ευκαιρίες στην αγορά.

   Ο μειωτήρας γραναζιών είναι ο δεύτερος σημαντικός τύπος γενικού εξοπλισμού μηχανημάτων που χρησιμοποιείται σε μηχανήματα τσιμέντου. Η ευημερία της στην αγορά αναπόφευκτα θα συνεχίσει να αυξάνεται με τη μεγάλη ζήτηση της βιομηχανίας μηχανημάτων τσιμέντου.

   Η βιομηχανία μειωτικών εργαλείων έχει σχηματίσει μια τεράστια βιομηχανική κλίμακα μετά από κοινές προσπάθειες αρκετών γενεών στην Κίνα. Προς το παρόν, τα μειωτικά προϊόντα στην Κίνα δεν καλύπτουν μόνο τις ανάγκες της εγχώριας κανονικής αγοράς, αλλά επίσης καταλαμβάνουν ένα ορισμένο ποσό στη διεθνή αγορά. Εν κατακλείδι, η βιομηχανία μειωτή ταχύτητας στην Κίνα είναι γνωστή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, καθιστώντας τη μεγαλύτερη χώρα κατασκευαστή μειωτή ταχύτητας στον κόσμο.


图片 2
2 副本