Τηλ: +86 152 0161 9036

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [προστασία μέσω email]

EN
Όλες οι κατηγορίες

Πλανητικό Σετ εργαλείων

Αρχική σελίδα>Προϊόν>Πλανητικό Σετ εργαλείων

Planetary Gear Set/Planet Carrier/Sun Gear/Planet Wheel of Alloy Steel σε σύστημα μετάδοσης βαρέως τύπου και υψηλής ακρίβειας

Τόπος καταγωγής:

Επαρχία Τζιανγκσού, Κίνα

Μάρκα:

JIANGSU WENAN HEAVY INDUSTRY CO., LTD.

Αριθμός μοντέλου:

G-6

  • Περιγραφή
  • προδιαγραφές
  • Διαχείριση Αιτήσεων
  • Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα
  • Ερώτηση
Περιγραφή

Γρήγορη λεπτομέρεια:
1. Μονάδα πλανητικών εργαλείων / πλανητικό σετ / πλανητικό εργαλείο / πλανητικό γρανάζι / αμαξοστοιχίες πλανητικών εργαλείων

2. Χρησιμοποιείται ευρέως στο σύστημα αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων ως κιβώτιο ταχυτήτων AT, υβριδικό κιβώτιο ταχυτήτων και μειωτή ταχύτητας κ.λπ.

3. Διαθέσιμο: εξωτερική διάμετρος γραναζιού <= 4 μέτρα

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας:

1

Τιμή:

Ανάλογα με τις προδιαγραφές

Λεπτομέρειες συσκευασίας:

ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ανθεκτικό στη σκουριά, ανθεκτικό στην υγρασία ή όπως απαιτείται

Χρόνος παράδοσης:

Ανάλογα με τη χώρα προορισμού

Προμήθεια Ικανότητα:

άφθονος

Ένας απλός (μονής σειράς) μηχανισμός πλανητικών γραναζιών αποτελεί τη βάση ενός μηχανισμού αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων. Συνήθως, ο μηχανισμός μετάδοσης ενός αυτόματου κιβωτίου αποτελείται από δύο ή περισσότερες σειρές πλανητικών μηχανισμών μετάδοσης. Ένας απλός μηχανισμός πλανητικών εργαλείων περιλαμβάνει έναν ήλιο, πολλά πλανητικά γρανάζια και έναν δακτύλιο ταχυτήτων. Τα πλανητικά γρανάζια υποστηρίζονται από έναν σταθερό άξονα του φορέα πλανητών, επιτρέποντας στα πλανητικά γρανάζια να περιστρέφονται στον υποστηρικτικό άξονα. Ο πλανητικός εξοπλισμός και τα παρακείμενα γρανάζια και ο δακτύλιος είναι πάντα σε σταθερή κατάσταση πλέγματος.

Επιπλέον, τα ελικοειδή γρανάζια χρησιμοποιούνται συνήθως για τη βελτίωση της σταθερότητας της εργασίας. Ένας απλός μηχανισμός πλανητικών εργαλείων έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

- Τα ηλιακά εργαλεία, ο φορέας πλανητών και τα δαχτυλίδια είναι όλα ομόκεντρα, δηλαδή περιστρέφονται γύρω από έναν κοινό άξονα.

- Όλα τα γρανάζια είναι πάντα πλεγμένα μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να σύρετε τις ταχύτητες όταν αλλάζετε. Έτσι η τριβή και η φθορά είναι μικρές και η διάρκεια ζωής είναι μεγάλη.

- Η δομή είναι απλή και συμπαγής. Το φορτίο κατανέμεται σε μεγάλο αριθμό δοντιών έτσι ώστε η αντοχή να είναι υψηλή και ικανή να φέρει μεγάλο φορτίο.

- Διατίθενται πολλαπλές σχέσεις μετάδοσης με ένα σετ πλανητικών ταχυτήτων.

προδιαγραφές

Υλικό

Χάλυβας από κράμα υψηλής αντοχής, π.χ. 18Cr2Ni4W, 20Cr2Ni4A, 17CrNiMo6, 18CrNiMo7-6, 20CrMnTi, 40CrNiMo, 30CrMnSi, 27SiMn, 35CrMo, 42CrMo, 40Cr, κ.λπ.

Φινίρισμα δοντιών

Τυπική, υψηλής ακρίβειας

Τύπος δοντιού

Teethσια δόντια, ελικοειδή δόντια

Επιτρεπόμενη ροπή (Nm)

0 10000 ~

Διαχείριση Αιτήσεων

Τα σετ πλανητικών εργαλείων έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως σε διάφορα μηχανήματα, κυρίως στις ακόλουθες πτυχές:

- πραγματοποίηση μειωμένης ταχύτητας μετάδοσης με μεγάλο λόγο μετάδοσης ·

- πραγματοποίηση συμπαγούς και υψηλής ισχύος μετάδοσης ·

- πραγματοποίηση σύνθεσης κινήσεων ·

- πραγματοποίηση αποσύνθεσης των κινήσεων.

Σε σύγκριση με παρόμοιο συνηθισμένο κιβώτιο ταχυτήτων, ένα πλανητικό σετ γραναζιών έχει πλεονεκτήματα ομαλής μετάδοσης, μεγάλης φέρουσας ικανότητας, μεγάλης σχέσης μετάδοσης σε μικρό χώρο και μεγάλης διάρκειας ζωής. Τα σετ πλανητικών εργαλείων χρησιμοποιούνται όλο και πιο ευρέως στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό της εθνικής άμυνας, της μεταλλουργίας, της ανύψωσης και της μεταφοράς, της εξόρυξης, των χημικών, της κλωστοϋφαντουργίας, της βιομηχανίας κατασκευών και άλλων τομέων.

Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα

- δυνατότητα προσαρμογής του σετ πλανητικών εργαλείων από σχέδια, μοντέλα 3D ή απλό μέρος.

- δυνατότητα μη τυποποιημένης κατασκευής πλανητικών εργαλείων.

- ικανότητα σχεδιασμού και κατασκευής προσαρμοσμένου φορέα πλανητών.

- ακεραιότητα της διαδικασίας κατασκευής συμπεριλαμβανομένης της επιλογής υλικού, σφυρηλάτηση, λεπτή κατεργασία, λείανση, θερμική επεξεργασία και επιφανειακή επεξεργασία κ.λπ.

Ερώτηση